Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

* Μόλις σερβίρετε την μπίρα στο ποτήρι η θερμοκρασία της αμέσως ανεβαίνει κατά 0,5-2° C. Υπολογίστε λοιπόν να την έχετε σε ψύξη ελαφρώς υψηλότερη από αυτή που επιθυμείτε να την πιείτε

* Τα παραδοσιακά πήλινα ποτήρια έχουν πολύ μικρούς πόρους που δεν είναι ορατοί δια γυμνού οφθαλμού και διατηρούν για περισσότερη ώρα τον αφρό.

* Απολαύστε τη σε πολύ καθαρό ποτήρι. Υπολείμματα από λίπη επηρεάζουν τη γεύση της ακόμη και σε μικρή ποσότητα....

* Το φως αλλοιώνει την μπίρα, γι' αυτό συνήθως εμφιαλώνεται σε σκουρόχρωμα μπουκάλια

* Οι μπίρες από στάρι συνήθως συνοδεύονται με λεμόνι.

* Για να μην επηρεάζεται η γεύση της πρέπει να φυλάγεται σε δροσερό και σκιερό μέρος και να μην ανακινείτε το μπουκάλι.

* Αφού ανοίξετε το μπουκάλι μπίρας πρέπει να την καταναλώσετε άμεσα γιατί διαφορετικά χάνεται το διοξείδιο του άνθρακα.


http://proinimatia.blogspot.com

http://periergaa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου